Få og giv råd om menstruation

Få råd

Tips og tricks om menstruation!

Har du ikke fået din menstruation endnu? Er du den allerførste i klassen, der har fået det? Ved du ikke, om du skal vælge bind eller tampon? Eller er du nervøs for at bløde igennem i skolen? Få gode råd fra andre piger her:

Pige 13 år:

Fik min første menstruation i går og OMG hvor syntes jeg bare at det var pinligt! Jeg var sammen med mine to bedste DRENGE venner, vi sad på mit værelse og lavede en stil sammen da jeg sagde at jeg lige skulle på toilettet. Da jeg rejse mig sagde den ene dreng til mig: “Jeg tror at du har fået din menstruation.” Jeg stoppede op og kiggede ned på min dyne.. der var en lille plet med blod. Men heldigvist var mine venner så søde at hjælpe mig med at finde nogle andre bukser og jeg tog et bind i mine underbukser.

Mit tip: Drenge er altså ret gode at snakke om tingene med nogle gange (de fortæller heller aldrig hemmeligheder vidre!)

Giv råd

Har du et godt råd om menstruation?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat