Selvværdsøvelse

Øvelser

Hvordan har du det med dig selv og din krop?

Hvis man har dårligt selvværd eller har det svært med sin krop, så kan det føles som om, at man har en stemme i hovedet, der hele tiden fortæller en, at man ikke er god eller pæn nok.

Det er vigtigt, at den stemme ikke bestemmer over en, for det kan være rigtig hårdt og gøre en trist. Hvis du har det sådan, kan du prøve nogle af øvelserne her:

Knus perfektheds-drømmen!

Hvis man kæmper for at være perfekt, kan man godt give op, for det er der ingen, der er. Det er ikke spændende at være fuldkommen perfekt, for det er de skæve ting, der gør os til noget særligt. Når man bliver vild med en, så er det ofte de små mærkelige ting ved den anden, man holder ekstra meget af. Tænk over, hvad der gør dig til noget særligt. Det kan være noget, du kan, er god til eller en særlig skønhedsplet du har.

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat