Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev til min kære, der er syg

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når man gerne vil sige noget sødt til en vi holder af.

Her kan få hjælp til at skrive et brev, og fortælle personen, hvor meget du holder af dem.

Hvis du har lyst, kan du læse brevet højt for dem. Du kan også gemme det på telefonen, og sende det til dem.

Trin 1 af 5

  • Jeg har skrevet et brev til dig, fordi jeg gerne vil have, at du ved, hvor vigtig du er for mig.

Få flere gode råd om Sygdom i familien

Har du en mor eller far, der er alvorligt syg? At leve med sygdom i familien, kan være rigtig hårdt og man kan få mange bekymringer for fremtiden. Det er rigtig vigtigt, at man ikke går alene med sin frygt, men at man får talt med nogen om den.

Sygdom i familien kan både være fysisk og psykisk. Lige meget hvad, kan det gøre hverdagen svær. Fx kan det være at din mor eller far, ikke kan de samme ting længere og måske sygdommen sætter tanker i gang hos dig som: Bliver min mor rask igen? Hvordan fortæller jeg mine venner om min fars sygdom? Hvem kan jeg tale med mine tanker om?

Her på siden kan du få gode råd, du kan læse andre børns breve og BørneTelefonens svar, få hjælp til at bygge et brev eller prøve følelses-guiden.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat