Brev

Ud med det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg synes du skal fortælle hvorfan du har det og sige hvordan du føler

  • Anonym, Pige, 14 år

I 2015 døde min lillebror så jeg græd rigtig meget jeg forstår godt hvad du mener for her for et år siden eller to?? Havde jeg virkelig også lyst til at snakke med nogle om det og min relation til mine forældre er ikke særlig god men pointen med min besked er at jeg begyndte at snakke med min bedsteven om det og hun forstod det virkelig så hvis du har nogle gode venner eller en moster eller bedsteforældre så snak med dem

Håber det hjalp kh hende der prøver at hjælpe 🙂❤️

  • Jeghjælperhvorjegkan🙂, Pige, 12 år

Man må godt være ked af det
Uden at hvise det. det gøre jeg for det meste
Jeg græder ikke lige så meget som jeg slå igen
Det er ikke meget hjælp men håber da det er findt

  • Didi, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Børn, Unge & Sorg

Her finder du diverse tilbud til dig, der lever med eller har mistet en syg forælder eller søskende
Læs mere

Gratis sorggrupper – oversigt

Her finder du en gratis sorggruppe, som kan støtte og hjælpe dig i din sorg.

Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hvis din far eller mor bliver syge, eller du har mistet en forælder, kan du på denne hjemmeside høre andre børn fortælle deres historie

Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat