Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tænder på ældre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige,
jeg er sikker på at det der er helt normalt jeg er en pige der elsker at se lespisk porno, altså det kan da være det samme. jeg synes du er mega sej at du kan fortælle børnetelefonen. kæmpe kram fra mig

  • pigen med angst, Pige, 18 år

Det helt normalt, som flere allerede har skrevet. Nu det ikke fordi aldersforskellen er så stor. Men dag jeg var 12 – 13 år. Forelskede jeg mig i en dreng næsten 18 år. Den gang var han jo meget ældre end mig.
I dag er jeg 22 og han er 26, så du kan nok se at forskellen i dag er mindre en den gang.

Men jeg har også tændt på meget ældre mænd, og havde en periode hvor en mand i 30erne med lethed kunne forfører mig, fordi de var langt mere modne, og kunne finde ud af at behandle mig ordentligt.

Vil ikke sige jeg har fortrudt det, men vil bestemt sige man skal passe på sig selv, og overveje nøje med hvad har gang i, hvis det ender ud i mere end, at du tænder på ældre mænd 😊

  • A, Pige, 22 år

Jeg bliver også kun forelsket i folk 40+ så tænker det ok? Bare man ved det er forkert og der ikke må ske noget imellem jer… hvilket jeg ikke kan overholde men ja

  • Alex, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat