Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stalker ?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige Når man bliver forelsket, så bliver man automatisk super nysgerrig på fyren (eller pigen) og man vil gerne vide rigtig meget om den man er vild med. Det er helt naturligt. Når jeg læser dit brev, bliver jeg nysgerrig på, hvem det er der synes at du ’stalker’ ham du ser. Er det ham selv? Hans venner? Dine venner og veninder? Jeg synes måske, at den eneste der rigtig kan udtale sig om det, er ham du ser og ligeledes er det også ham der må afgøre, hvordan han har det med det, hvis han synes det er okay at du finder informationer om ham og måske endda bliver lidt smigret af det, synes jeg ikke der behøver være store problemer for dig, men modsat, hvis han ikke bryder sig om at du ved en masse om ham på forhånd, så kunne du måske prøve at ændre lidt på nogle ting. Du beskriver, at det er noget du altid har gjort og det får mig til at tænke på,  at så kunne det måske netop være interessant at prøve at lade være og se, hvordan dét så føles. Og mon ikke du får informationerne alligevel hen ad vejen? Måske af fyren selv og det kunne måske endda være spændende for ham, selv at fortælle dig detaljer om sit liv, tænker jeg. Jeg synes det vigtige her er, at når man er 13 år og måske ikke har så meget øvelse i kærlighed, så må man prøve sig frem og ikke låse sig fast til én måde at prøve kærligheden på. Kærlighed er øvelse og der er stort set ikke noget rigtigt og forkert, så længe man har fokus på, at respektere sig selv og hinanden og ærligt taler om sine tanker og følelser. Kærlig hilsen BørneTelefonen  

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat