Kærestesorger

Ramt af kærestesorger? Ulykkelig kærlighed kan gøre så forbandet ondt! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger og heler et knust hjerte.

Gode råd til dig med Kærestesorger

Lad dig selv føle det, du føler. Det er helt naturligt at blive rigtig trist, når man har slået op med kæresten ...

Man kan også have andre følelser. Fx kan man føle sig lettet, vred, trist, ensom, glad eller forvirret. Det vigtige er, at du husker, at det er helt okay at have det, som du har det.

Prøv at give plads til dine følelser i stedet for at undgå dem. En god idé kan være at prøve at skrive sine tanker og følelser ned, så der bliver plads til andre tanker i dit hoved.

Det kan være rart at tale med andre om sine tanker og følelser. Det kan fx være en god ven eller veninde eller din mor eller far.

Måske du kender en, der har oplevet at have kærestesorger selv, og som kan forstå, hvordan du går og har det.

Det er vigtigt at gøre ting, som gør dig i godt humør. Her er nogle ideer:

Det kan være, at du har lyst til at lave en videoaften med dine venner, se din favoritserie eller spise din yndlingsmad. Det kan også være at du går til en sport eller anden aktivitet, der kan få dine tanker på noget andet.

Det er videnskabeligt bevist, at man bliver i bedre humør, når man rører sig, så forsøg at komme lidt ud fra dit værelse og bruge din krop. Det kan hjælpe dig med at komme over din kærestesorg.

Få dine kærestesorger lidt på afstand. Og hold dig fra din ekskærestes profiler ...

Hvis du har kærestesorger, kan det være en god idé at få din ekskæreste lidt på afstand.

Fx kan det være en god idé at holde en pause med at ses, eller at stoppe med at følge personen på fx Facebook, Instagram og Snapchat.

Brug ikke tiden på at undersøge, hvad din ekskæreste går og laver, men brug i stedet tiden på at gøre ting, der gør dig i godt humør og får den ulykkelige kærlighed lidt på afstand.

Husk dig selv på: Kærestesorger varer ikke ved!

Ulykkelig kærlighed går over. Tag en dag ad gangen, og så skal det med tiden nok blive godt igen. At slå op med en kæreste kan med tiden vise sig at bringe noget godt med sig, og det kan give mulighed for nye bekendtskaber og oplevelser.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat