Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kæreste problemer!!!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære ”dreng på 13 år”.

Mange tak for dit brev. Hvor er det godt,  du skriver til os på BørneBrevkassen, når noget er svært. Jeg håber, jeg kan hjælpe.

Når jeg læser dit brev, så tænker jeg, at der er flere mulige forklaringer: Den ene kunne være, at din kæreste ikke rigtig er opmærksom på, at hun gør dig ked af det, når hun ikke tager imod din kærlighed… Jeg tror måske, at du skal forsøge at snakke med hende om det… Fortæl hende, hvad det gør ved dig, når hun f.eks. ikke tager imod en blomst, som du har købt eller plukket til hende…

En anden side af det, er den fysiske kærlighed mellem jer… Jeg tror det er vigtigt, at I får snakket om jeres grænser… Hvis din kæreste for eksempel ikke har lyst til at snave, så må I måske finde en anden måde at være sammen på…

En anden forklaring kunne være, at din kæreste ikke længere er så forelsket i dig. Jeg ved godt, at du nok ikke bliver så glad for at høre den udlægning, men det kunne jo være at  hun sender dig signaler om, at hun ikke ikke længere er vild med dig...
 
Det er svært at sige præcis, hvad du skal gøre. Jeg tror, du er nødt til at mærke efter, hvad der er bedst for dig… Hvis du elsker hende, og gerne vil beholde hende, er det måske værd at kæmpe for. Men hvis det gør så ondt på dig, at du aldrig helt ved, hvordan det skal være mellem jer, så er det måske bedre at I ikke er sammen…? Hvis det er sådan, at hun ikke længere er forelsket i dig, så tror jeg ikke, du kan gøre så meget ved det. Uanset hvor meget man gerne vil beholde sin kæreste, så kan man jo ændre på, hvordan de føler.

Hvis du får brug for at drøfte det med en anonym voksen, er du altid velkommen på BørneTelefonen på 116 111, hvor der sidder rådgivere klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 11-23.

De bedste ønsker BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat