Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dreng på tretten som har brug for hjælp

Hej,
Jeg er en dreng på tretten og der er en pige fra min klasse som muligvis er forelsket i mig. Men jeg har et problem, jeg er ikke forelsket i hende. Hvordan finder jeg ud af om hun er forelsket i mig, eller hvordan siger jeg til hende at jeg ikke er forelsket i hende?

Dreng, 13 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 13-årige dreng.

Tak for dit brev til BørneTelefonen, hvor du skriver, at der muligvis er en pige fra klassen, der er forelsket i dig. Du skriver at du ikke er forelsket i hende, og hvordan du får fortalt det til hende.

Jeg tænker, at hvis du ikke er sikker på at hun er forelsket i dig, og at det ikke er noget hun selv har gjort opmærksom på, så ville jeg ikke gøre noget ved det.

Jeg tænker at du skal afvente og se hvad der sker. Henvender pigen sig og fortæller at hun er forelsket i dig er det vigtigt at du husker at det har krævet meget mod fra hendes side at henvende sig til dig og derfor bør du svare hende så pænt du kan.

Du kan sige noget i stil med at du bare rigtig gerne vil være venner måske?

Du kan med fordel overveje, hvordan du selv gerne ville have beskeden om at vedkommende, du var blevet forelsket i, ikke er forelsket i dig?

Kan du bruge nogle af de ideer til pigen hvis hun nu henvender sig?

Hvis du får brug for uddybende svar eller for at tale med nogen, så er du altid velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116 111.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat