Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er en dårlig ven

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13  Tak for dit brev! Når jeg læser det, tænker jeg, at du gerne vil have mig til at svare på følgende: Skal du fortælle din bedste ven om, hvad der er sket? Som jeg læser dit brev, så er du godt klar over, at du måske har rodet dig ud i noget, som ikke er sådan helt i orden og du fortæller at du har det virkelig dårligt med det. Derfor gætter jeg på, at jeres venskab er vigtigt for dig! Men som jeg ser det, er du jo ikke alene om det der er sket – pigen har også et ansvar. Har I talt sammen om hvad der skete og om hvorfor det skete? Og ham din ven, som også var med lørdag aften, hvor meget ved han? Det er nok vigtigt, at du tænker over, hvad jeres venskab betyder for dig. Du beskriver ham, som havde noget med pigen i forvejen, som din bedste ven og til sådan et godt stærkt venskab, hører en stor portion ærlighed. Venskaber skal helst kunne holde til sådan en situation, som du/I er kommet i nu. Men selvfølgelig er der en risiko for, at din ven bliver så såret og måske vred, at han ønsker lidt afstand i en periode. Det skal du være klar til at kunne tackle, hvis det er det han har brug for. Du kan vælge at lade være med at sige noget til ham, og håbe på han ikke opdager noget. Men spørgsmålet er om du kan holde til det i det lange løb? Jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke.  Kærlig hilsen Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat