Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i min lærer

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige

Tak for den tillid du viser os ved at skrive herind med dit problem; - jeg mærker tydeligt, hvor meget du håber på, at jeg kan hjælpe dig ….. og jeg vil selvfølgelig gøre mit bedste.

Det er en rigtig svær situation, du er kommet i, fordi når man har det, som du har det, ja så kan man jo ikke bare sige til sig selv, at nu skal jeg lade være med at være forelsket. Sådan fungerer følelserne ikke, og jeg kan godt forstå, at du synes det er svært at være i nærheden af din matematiklærer, når du er forelsket i ham, og du også mærker, at han godt kan lide dig.

Måske kan det være en hjælp for dig at vide, at den forelskelse, du oplever lige nu, oplever rigtig mange andre unge på et eller andet tidspunkt i deres skoleforløb; - det her med at blive forelsket i en lærer. Man kan næsten sige, at det er noget, der hører med til det at være ung.

Derfor tænker jeg også, at det er vigtigt at fortælle, at det faktisk er forbudt for en lærer at være kæreste med en af hans elever; - det er fyringsgrund. Jeg fortæller dig det, fordi jeg tror, du dermed kan forstå, hvor alvorligt situationen kan udvikle sig. Og det tror jeg ikke, du ønsker.

Jeg tænker desuden, at den måde din lærer kan lide dig på, sandsynligvis er som den søde elev, du er og ikke som en mulig kæreste. Jeg er ret sikker på, at din lærer er godt bekendt med, hvilke konsekvenser det kan få for ham og hans eventuelle familie, hvis han lod jeres forhold udvikle sig.

Nu ved jeg ikke, om du føler dig hjulpet overhovedet …. Det er jo svært rigtigt at gøre noget. Men har du brug for at snakke mere om det, er du meget velkommen til at ringe eller sms’e til os på BørneTelefonen 116 111 – det er gratis og du er anonym. Hvis du hellere vil skrive med os kan du evt. logge dig på chatten – her sidder der også rådgivere klar hver eneste dag kl. 11.00 – 23.00, som gerne vil snakke med dig om det.

Kærlig hilsen fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat