Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i min bedste ven?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år

Tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, at du er forvirret over dit forhold til din bedste ven.
Det lyder som om, I er rigtig glade for hinanden. Og det kan være rigtig svært, når man er forelsket i en ven, som man også er bange for at miste.
Som du selv skriver, så kan følelser komme og forsvinde. Nogle gange ved man ikke engang selv, hvorfor det sker.

Det kan være rigtig skønt at være forelsket, men det kan også føles hårdt. Og man kan blive rigtig meget i tvivl om, hvad man skal gøre. Derfor kræver det også en del mod at fortælle personen, at man er vild med ham. Jeg får på fornemmelsen, at det fylder rigtig meget for dig, og at du tænker meget på ham. Derfor tænker jeg, at det ville være en god idé at fortælle ham, hvordan du har det. Måske har han det også på samme måde? Du skriver også, at I før har snakket om jeres følelser. Derfor tror jeg også, at I vil kunne tale om det denne gang uden at det kommer til at ødelægge jeres venskab.

Det kan også være, at det ville være rart for dig at snakke med nogle venner omkring situationen. Det er altid rart at snakke med andre om, hvordan man har det, både når man er glad og ked af det.

De bedste hilsner fra BørneTelefonen
 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat