Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære S

Hvor lyder det bare som en dejlig følelse, du har i kroppen lige nu. Jeg kan godt forstå, hvis du synes, det er svært at finde ud af, hvad du skal gøre og sige…

For det første så synes jeg, du lyder så sød og glad, og måske er det derfor han har ’givet lidt efter’ over for dig og godt tør at skrive søde ting til dig. Det er så fint, at du har fulgt din mavefornemmelse og flirtet, skrevet og snakket med ham, fordi du godt kan lide ham.

Det lyder også som om, du har været sød til at spørge ind til ham, når han har været ked af noget og respekteret, når han ikke havde lyst til at snakke mere om det… Det kan være, det føles helt særligt for ham at have en, som han kan snakke med og være ærlig over for.

Gad vide, hvor længe I har flirtet og SMS’et? Du skriver nemlig, at I har haft en længere pause, hvor I ikke snakkede så meget, fordi han havde det skidt.

Måske kan du prøve at lade der gå noget tid, hvor I fortsætter med at skrive og mødes, og hvor du stille og roligt viser ham, at du synes, han er sød… Det kan være, at du smiler ekstra meget til ham, når I er sammen eller sætter et ekstra hjerte i den SMS, du sender. På den måde kan man nogle gange få en fornemmelse af, hvordan den anden har det, uden at skulle sige direkte til ham, at man synes, han er sød (og at man er forelsket).

Der findes desværre ingen opskrift på, hvornår det er bedst at få det sagt, for det kommer meget an på situationen. Måske føler du pludselig mod nok til at sige til ham, at du kan lide ham og at din dag bliver bedre, når du får et kram af ham… Det er jo helt op til dig at mærke efter i dig selv, hvornår det er det rigtige tidspunkt. Det kan være, du synes, det vil være nemmere at skrive det til ham på SMS eller i et brev…?

Jeg kan godt forstå, hvis du synes, det er lidt svært, hvis din veninde (og andre på skolen) synes, at du skal slette hans nummer, fordi de ikke kan lide ham, men som jeg skrev tidligere, så tænker jeg, at det sejt, hvis du holder fast i, at du kan lide ham.

Jeg håber, du kan bruge mine tanker og forslag…
Held og lykke, og husk, at du altid må skrive igen :-)

Kh. BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat