Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For tidligt at være forelsket som 10-årig?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 10 snart 11.

Det lyder som om, du er forelsket i en rigtig sød pige. Du gør dig nogle rigtige gode tanker om, hvad det egentlig vil sige at være kærester.

Der er rigtig mange mådre at være kærester på -  som du også selv er inde på. Måske holder man i hånd. Måske krammer man. Måske kysser man. Måske er man hjemme hos hinanden om aftenen og i weekender. Eller man snakker sammen i skolen.

Der er ikke nogen måde, der er mere rigtig end andre. Og det lyder som om, du allerede godt ved, hvordan du gerne vil være kæreste med nogen. Det lyder også til, at du er klar til at have en kæreste. Men at du bare ikke er klar til at kysse endnu. Og det er altså sejt, at du mærker efter og ved, hvad der er rigtigt for dig, og hvad du er klar til.

Så er der bare tilbage at springe ud i det. Du skriver, at du allerede har hjulpet nogen med at blive kærester. Jeg tænker, at du derfor har noget erfaring på området, du selv kan bruge. Det kunne måske også være en mulighed, at det er din ven, som denne her gang hjælper dig?

Hvis du har brug for gode råd, til hvordan man bliver kærester, kan du også kigge på vores hjemmeside: https://bornetelefonen.dk/tema/forelskelse.

Jeg synes ikke, det er for tidligt at få en kæreste, når man er 10 år. Så længe hun bare er på din egen alder. Og så længe du kun er kæreste på den måde, du er parat til. Held og lykke

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat