Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er bange for et nej:(

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære forelskede pige.

Ja, det med at være forelsket er både dejligt og besværligt. Det, er der mange, der oplever, og det kan jeg også tydeligt læse ud af dit brev.

Jeg kan godt forstå, at du er bange for et nej, men det er på den anden side nok heller ikke til at holde ud for dig, at du ikke ved, om han er vild med dig, når det tager så meget energi fra dig.

Du skal huske på, at du oplevede en rigtig god kontakt mellem jer, da I snavede, så mon ikke....? Måske går han med de samme tanker, og tør ikke spørge dig?

Jeg tænker, at du kunne prøve at nærme dig ham lidt forsigtigt. Måske kunne du sende en besked til ham om, at du tænker på ham, eller du kunne foreslå, at I laver noget sammen, enten lektier eller en fritids aktivitet...?
 
Hvis I kan ses nogle gange, kan du nok få en fornemmelse af, om han vil være kæreste med dig, og så har du et bedre grundlag for at spørge ham.

Kærlig hilsen fra BørneBrevkassen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat