Brev

Svømmehallen…HJÆLP

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey! Jeg kan godt se det er svært, men jeg synes du skal prøve tampon. Jeg svømmer selv 4 gange om ugen, og har min mens i 9-10 dage. Derfor bruger jeg også selv tampon. Jeg prøvede første gang på et toilet oppe i vores skole. Først gjorde det ondt fordi den sad forkert, men så prøvede jeg en ny og så gik det fint! Jeg bruger altid Nigel med sådan et hjælpe hylster. Du kan jo Evt få din mor til at hjælpe dig? En anden ting jeg ville sige er, at det er ærgerligt drengene i din klasse siger sådan! Jeg går i en klasse med mange piger, og vi snakker tit om mens. Drengene synes det var lidt klamt og mærkeligt i starten, men nu er de bare nysgerrige 🙂
Hilsen mig!

  • Melanie, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat