Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er forelsket hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,
Jeg forstår dig fuldt ud. Det kan være rigtig svært. Jeg har været i præcis samme situation som dig, så du er ikke alene. Jeg tog en dag af gangen, og gik op i alle de små detaljer, som måske kunne tyde på, at hun muligvis havde følelser for mig. I sidste ende fik jeg hende. Du skal ikke give op, og jeg synes heller ikke, at du skal fortælle hende det lige nu. Prøv at vent lidt og så måske hentyd til det en gang imellem – altså se om hun kan forstå dine hentydninger osv. Du kunne også fortælle det nu, men du burde også understrege, at hvis det ikke vil kunne gå som kærester, så vil du utrolig gerne være hendes ven, og at du ALTID vil være der for hende uanset hvad. Altså at du ikke synes, at det burde påvirke jeres venskab som sådan. Du kunne også begynde at flirte en smule med hende, skriv lidt mere med hende, når du ikke er sammen med hende, prøv at finde nogle dage, hvor I kan være sammen, gå ture (specielt i disse tider).

Jeg håber det bedste for dig og tøsen, held og lykke min ven.

Mvh.
Dreng, 15 år.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat