Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er forelsket hjælp

Hej,
Jeg er forelsket i en pige som er samme alder som mig, vi er bedste venner og skriver sammen hver dag.
Vi går på den samme efterskole i samme klasse og jeg elsker at være sammen med hende

Jeg er så bange for at komme til at ødelægge det venskab vi har lige nu, hvis jeg siger hvordan jeg har det.
Jeg er også bange for at hun ikke har det på samme måde.

Jeg tror jeg har haft følelser for hende i 3 måneder nu

Så mit spørgsmål er: Skal jeg sige det til hende eller skal jeg bare lade det være og se om det går væk?

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 16 år nu har jeg selv kæreste vi har været i 2 måneder og kender dsv ikke så meget til kærlighed og sådan noget men vil gerne hjælpe dig så meget som muligt du kan prøve at gøre noget ekstra for hende holde døre for hende hjælpe hende med nogle små ting og hvis det ligner at hun er glad for det kan du hjælpe hende med noget mere hvis i af en eller anden grund tager ud og spise (pizza, MacD, osv) så kan du tage stolen ud betale for hende hvis du har råd og vil og smile til hende hver gang du ser hende og når du ser hende sige hej! Med en glad stemme og hvis i har krammet kan du kramme hende når du ser hende hvis ik når du er klar og hvis hun vil kan du spørge om et kram og når du har gjort det i noget tid kan du sige over beskeder eller ansigt til ansigt om hun vil med dig på en date hvis du har råd (det er okay hvis du ikke har eller vil spare på pengene). Og vil så kan du betale for en date i bio og du skal nok starte med at i ik deler drik hvis hun ik er ligeglad og håber det hjælper. Nu ved jeg ikke om du kan svare mig men hvis du kan så må du gerne skrive hvordan det går hvis du vil. 😊

  • Louise, Pige, 13 år

Hej dreng på 16 år. Jeg kan godt forstå, at du er lidt nervøs for at sige det, men jeg synes at du skal sige det til hende, og måske gå over i hjørnet eller et eller andet, og sig at du er lidt nervøs for at sige det, og hvis hun ikke har det på samme måde, så sig at du håber på at i stadig kan være venner, men nu er jeg jo selv pige, og de fleste piger der er forelsket i en dreng går måske og venter på om i drenge spørger dem (ved ikke lige hvorfor 😂) Så det kan jo også godt være, at hun venter på at du spørger hende. Håber det bedste for dig!

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej,
Jeg forstår dig fuldt ud. Det kan være rigtig svært. Jeg har været i præcis samme situation som dig, så du er ikke alene. Jeg tog en dag af gangen, og gik op i alle de små detaljer, som måske kunne tyde på, at hun muligvis havde følelser for mig. I sidste ende fik jeg hende. Du skal ikke give op, og jeg synes heller ikke, at du skal fortælle hende det lige nu. Prøv at vent lidt og så måske hentyd til det en gang imellem – altså se om hun kan forstå dine hentydninger osv. Du kunne også fortælle det nu, men du burde også understrege, at hvis det ikke vil kunne gå som kærester, så vil du utrolig gerne være hendes ven, og at du ALTID vil være der for hende uanset hvad. Altså at du ikke synes, at det burde påvirke jeres venskab som sådan. Du kunne også begynde at flirte en smule med hende, skriv lidt mere med hende, når du ikke er sammen med hende, prøv at finde nogle dage, hvor I kan være sammen, gå ture (specielt i disse tider).

Jeg håber det bedste for dig og tøsen, held og lykke min ven.

Mvh.
Dreng, 15 år.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat