Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er jo godt at du syntes at din træner er sød men bare prøv at tænk ham som en god træner/ven.

Mvh Mig

  • Mig selv, Pige, 10 år

Hej søde du. Det er godt nok svært , det forstår jeg rigtigt godt, men det kan være jeg kan hjælpe dig lidt ved at dele ud af nogle råd. Jeg tænker først og fremmest, hvor er du sej at du selv kan se at det er forkert at du er forelsket i ham, da han er så gammel som han er. Forelskelse er dejligt( vil jeg tro , har aldrig selv prøvet det haha) jeg tænker at hver gang du ser ham snakke med en pige eller du for romantiske eller gode tanker så sig til dig selv NEJ! JEG SKAL FINDE EN PÅ MIN EGEN ALDER- NEJ HAN MÅ GERNE SNAKKE MED EN ANDEN PIGE….. eller sig til dig selv…. Nu trækker jeg mig lige og så tæller jeg lige til 10….. og så tag da ud og kig på nogle søde drenge ( jeg tager med glæde med 😉 ) ej prøv det med dine veninder- eller er det bare mig der kunne synes det var sjovt.

  • Sorry for mine dårlige råd ahah, Pige, 14 år

Hej søde du.

Jeg tror de fleste har prøvet at føle sig forelsket i en meget ældre person som en lærer, træner o.s.v. Nogen gange er man bare nødt til at se bort fra den følelse og prøve at fokusere på nogen andre ting i stedet. Da han er så meget ældre end dig, tror jeg ikke der er nogen andre muligheder. Har du prøvet at snakke med en ven/veninde om det? Nogen gange hjælper der måske at vide at andre ogsp har haft det sådan.

Bedste hilsner pige på 16

  • Pige på 16, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat