Brev

Forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde du.

Jeg tror de fleste har prøvet at føle sig forelsket i en meget ældre person som en lærer, træner o.s.v. Nogen gange er man bare nødt til at se bort fra den følelse og prøve at fokusere på nogen andre ting i stedet. Da han er så meget ældre end dig, tror jeg ikke der er nogen andre muligheder. Har du prøvet at snakke med en ven/veninde om det? Nogen gange hjælper der måske at vide at andre ogsp har haft det sådan.

Bedste hilsner pige på 16

  • Pige på 16, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat