Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa. Jeg har selv prøvet det og jeg syntes bare at du skal gå hen og fortælle dine veninder om det, og så sige at de ikke skal sige det til ham
Held og lykke:)

  • Miav, Pige, 15 år

Altså det jeg plejer at gøre når jeg er i lignende situationer er først at finde ud af om jeg faktisk kan lide “ham”. Det gør jeg ved at forestille mig at jeg kysser “ham”. Sårn… rigtig kysse… Altså det lyder lidt dumt men det virker. Omkring ni ud af ti gange har jeg bare tænkt “ewww ikke alligevel😂” så det kunne du prøve. Og så hvis du godt kan lide ham så skal du tænke på om han er en af de populære drenge som alle kan lide eller ikke, for det er ret vigtigt. Der går sådan en slags dreng i min klasse og der er mindst fire personer der kan lide ham og han bare kan ikke lide nogen. Sådan er det tit med den slags drenge… Så kunne du prøve at finde ud af om han kan lide dig. Den kunne du for et eksempel gøre i S, P eller K eller noget. Og så hvis is han også kan lide dig… Jamen så❤️👌❤️

Håber det kunne bruges…

  • ..., Pige, 14 år

Hej
Bare rolig jeg har også haft et crush hvor så alle sagde vi var kærester men vi var ligeglade men altså hvis du har et crush på ham her så skal du bare gå over til ham og sige det på din egen måde! Eller du kan måske også lege spk med dine venner og ham og sige til en af dine venner at de skal spørge ham om hvor meget han kan lide dig det hjælper sikkert altid det hjalp i hvert fald mig med at finde ud af hvor meget han kunne lide mig og hvem han kunne lide håber mut råd hjælper❤️❤️❤️

  • Mig pigen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat