Brev

Crush..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Bare rolig jeg har også haft et crush hvor så alle sagde vi var kærester men vi var ligeglade men altså hvis du har et crush på ham her så skal du bare gå over til ham og sige det på din egen måde! Eller du kan måske også lege spk med dine venner og ham og sige til en af dine venner at de skal spørge ham om hvor meget han kan lide dig det hjælper sikkert altid det hjalp i hvert fald mig med at finde ud af hvor meget han kunne lide mig og hvem han kunne lide håber mut råd hjælper❤️❤️❤️

  • Mig pigen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat