Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

sex, mens datter er i samme rum?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du på 24 år. Hjertelig tillykke med Jeres lille nye datter. Når du skriver til BørneTelefonens Brevkasse, tænker jeg det er fordi du har læst nogle andres spørgsmål og vores svar, jeg håber at du,til trods for at du er ældre end dem vi kan tilbyde rådgivning i Brevkassen,har fundet råd som også du kan gøre brug af. Det er et meget relevant spørgsmål du stiller, og vi vil rigtig gerne tale med dig om det. Vi vil dog bede dig kontakte vores ForældreTelefon på tlf. 35 55 55 57, der vil du også kunne få en mere fyldestgørende rådgivning i forhold til dit spørgsmål. ForældreTelefonen har åbent mandag og torsdag kl.11-15 og tirsdag, fredag og søndag kl.19-23 Kærlig hilsen fra BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat