Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ser syner?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pigen, der hører stemmer...

Det lyder som om, det er rigtig svært at være dig, så jeg er rigtig glad for, at du har skrevet herind, og jeg håber, at jeg kan hjælpe dig lidt på vej.

Du når at skrive meget i dit brev, og det er derfor rigtig svært for mig at få svaret på det hele her... Og måske er der heller ikke det, du ønsker? Du spørger selv, om du kan komme til en psykolog anonymt... og det er der i en del kommuner mulighed for. Bor du i Københavns Kommune, er der noget, der hedder Ungerådgivningen, hvor man kan henvende sig anonymt og tale med voksne psykologer, socialrådgivere og lignende. Jeg tænker, der i andre kommuner måske findes noget lignende? I hvert fald skal alle kommuner tilbyde gratis anonym rådgivning til børn og unge under 18 år...

Imidlertid tænker jeg, at du måske kunne have brug for mere hjælp end det... Måske kunne en bisidder fra Børns Vilkår være en mulighed for dig? En bisidder kan fx hjælpe dig med at finde frem til, hvilke tilbud der er i præcis din kommune og kan hjælpe dig med at sikre at dine rettigheder bliver overholdt. 
Men du skal vide, at du ikke kan få en bisidder, hvis du vælger at forblive anonym, og en bisidder vil være forpligtet til at kontakte din kommune, fordi de ting, du fortæller er bekymrende... Du kan læse mere om Børns Vilkårs bisiddere her: http://www.bornetelefonen.dk/raadgivning/Bisidder.aspx. 

Måske ønsker du alligevel at tale mere anonymt om nogle af alle de problemer, du tumler med.. så tænker jeg, at det kan være en rigtig god ide at kontakte BørneTelefonen eller UngeChatten. Her er der langt større mulighed for at tale om problemerne og få hjælp mere direkte, end vi kan tilbyde i BørneBrevkassen.

Jeg håber virkelig, at du kan finde modet til at søge hjælp på den ene eller den anden måde.

Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat