Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg skør?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Nogen gange kan det godt være sådan, at man nærmest bliver besat af en bestemt kendt, fordi man synes, at personen er helt vildt sej og måske endda også ser op til personen. Det er helt naturligt og det sker oftest, fordi man drømmer om, hvordan det ville være at leve og være ligesom den person. En gang imellem kan man måske endda komme til at tænke, at personen faktisk er et bedre menneske end end selv eller dem, man kender. Det lyder som om, at du har det på denne måde. Mon du har haft det på denne måde med andre kendte også?

Det må ikke være rart at gå rundt med disse tanker. Jeg kommer til at tænke på, om du mon har talt med nogen om, hvordan du går og har det?

Det kan være, at dine veninder har det på samme måde som dig eller har prøvet at have det på samme måde som dig og derfor vil kunne forstå hvilke tanker, du går rundt med.

Jeg tænker, at det vil være godt, hvis du deler dine bekymringer og tanker med en voksen omkring dig. Det kan f.eks. være dine forældre, en lærer, en tante/moster/onkel eller måske en helt anden voksen, som du er tryg ved. Hvordan mon det vil være for dig? Hvis du synes, det er svært at fortælle, kan du prøve at vise den voksne dit brev og mit svar.

Jeg håber, at du finder mod til at fortælle en voksen omkring dig, hvordan du har det.

Mange hilsner Børnetelefonen

PS. Selv om det ikke helt handler om det samme, så kunne du måske prøve at høre denne podcast fra Sofies Univers om at være forelsket i en kendt: Lyt her >>

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat