Brev

Spørgsmålet

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år.

Vi får tit spørgsmål fra både piger og drenge, der ligner dit. Der er nemlig rigtig mange i din alder, der synes det er svært. På den ene side er det dejligt at være forelsket, og på den anden side er det også svært og sårbart, fordi man kan risikere at blive afvist, når man lukker op for sine følelser.

Så du er slet ikke alene. 

Det lyder som om, du har besluttet dig for at være modig og tage chancen. Det synes jeg er godt. Du har i mange år gået og været småforelsket i drengen, og nu skal det være!

Jeg vil foreslå, at du starter med at skrive til ham. Det er nemmere end at stå over for ham. Prøv at tænke på, hvad du gerne vil have, at I skal lave sammen. Skal I spille? Skal I dyrke sport? Skal I gå i biografen? Skal han hjem og besøge dig?

Du kunne også invitere et par veninder og et par drenge mere, f.eks. til en spilleaften, hvis dine forældre er indstillede på det. Så er I nogle stykker sammen, og du kan måske få en fornemmelse af, om han også har følelser for dig.

Hvis du har nogle gode veninder, kunne du også spørge dem, om de har nogle ideer til, hvad du skal gøre. De har måske selv prøvet at være i samme situation, og har nogle erfaringer, som du kan bruge.

Jeg vil ønske dig held og lykke med det og sender dig mange gode tanker.

Hilsen fra BørneTelefonen

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat