Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

langdistanceforhold

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 14 årig pige.

Jeg synes du skal mærke efter i dig selv, hvad du gerne vil have ud af jeres forhold. Hvis det for dig er fint bare at skrive sammen med mulighed for måske at mødes på et tidspunkt, så synes jeg at du skal fortsætte med at skrive med ham. Hvis du derimod gerne vil have en kæreste, du kan komme lidt videre med, er det nok mere realistisk at du finder en lidt tættere på, så I kan mødes lidt oftere.

I forhold til at møde ham, så kan der måske godt gå noget tid, måske år, før det kan lade sig gøre. Det kan godt være hårdt for et forhold, men det kan da sikkert lade sig gøre.

En anden ting der måske kan gøre sig gældende, når og hvis I finder ud af at mødes, er at man godt kan komme til at lave et billede af hinanden og når man så mødes i virkeligheden, så er personen helt anderledes end man havde forventet.

Ved dine forældre noget om, at du har en kæreste i Norge? Tror du at de vil give dig lov til at besøge kæresten eller at han måske besøger dig? Det tænker jeg vil være vigtigt at finde ud af inden du aftaler at mødes med ham. Hvad tænker du om det, vil det være en idé?

Jeg kan ikke fortælle dig om du skal stoppe det eller ej. Det kommer helt an på hvad du føler for, men du kan jo prøve at overveje nogle af de ting, jeg har skrevet og se om det kan hjælpe dig med at beslutte dig.

Kærlig hilsen Børnetelefonen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat