Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærligheds problemer

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Julie,

Tak for dit brev. Super godt at du har skrevet. BørneBrevkassen er til alle slags problemer og spørgsmål, som man har brug for at dele med en voksen. Jeg kan godt læse i dit brev, at du har det svært lige nu med jalousien.
Først vil jeg sige til dig, det er dejligt, at du og din kæreste er så glade for hinanden. Du skriver jalousien er ved at gøre dig sindssyg. Det kan jeg godt forstå. Det er en følelse, som du deler med andre unge og voksne, som bliver ramt af jalousi.
Man kan sige, når man bliver ramt af jalousi, forsvinder ens sunde fornuft og man bliver styret af tanker, som får ens sunde fornuft til at forsvinde og man kan blive helt fremmed for sig selv. Jeg tror desværre ikke, at din jalousi går væk af sig selv, uden at du begynder at øve dig i at få brudt tanken, når den rammer dig. Jeg ved godt, det er svært, specielt når du har prøvet at blive svigtet i et forhold før. Jeg tænker, du er på vej, ved du allerede har fået psykolog hjælp. Det kan godt være det ikke har hjulpet dig, så er det bare ekstra flot, at du har haft overskud til at skrive til os.

Ved din kæreste du er jaloux? Jeg tror, det er vigtigt, du fortæller din kæreste, hvordan du har det, når han sms’er eller snakker med andre piger eller bestemte piger. Det betyder ikke, at han ikke skal snakke med dem, men at han måske er lidt mere opmærksom på dig i de perioder. Du kan, som du sikkert ved, ikke forhindre din kæreste i at have pige venner. Hvis I laver nogle små aftaler som kan hjælpe dig i en periode, til du finder trygheden i din kæreste. Måske kan det også være en hjælp for dig at skrive din tanker ned i en lille bog, når de kommer, så du på den måde får dem ud af hovedet.
Du skriver, det ikke hjælper dig at gå til psykolog. Nu ved jeg ikke hvor mange gange, du har været til psykolog, men tit skal man af sted nogle gange før man kan mærke, at det hjælper. Det er desværre ikke altid, man kan mærke, at det hjælper med det samme. Omvendt skal du ikke gå hos en psykolog, du føler ikke hjælper dig! Så skal du måske have hjælp af en voksen til at finde en ny psykolog, som du svinger bedre med.
Jeg håber, du kan bruge svaret. Det kan måske også være en hjælp at ringe til BørneTelefonen 116 111, hvor der sidder voksne klar til at snakke.

Kærlig Hilsen

BørneBrevkassen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat