Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kælighed

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 10.

Hvor er det dejligt for dig, at du er så forelsket i O. Det er skønt at være forelsket, og gå og drømme lidt. Jeg kan også godt forstå, at du snart gerne vil finde ud af, om han også godt kan lide dig. Jeg vil her give dig et par forslag til at finde ud af det:

Hvis I ses nede i Klubben, kan du prøve på at gøre dig bemærket i nærheden af ham. Han skal vide at du har set ham, så han ved at du har kig på ham. Det kan være, at du kommer med et par smarte - søde kommentarer til ham. Piger kan også give drenge komplimenter om deres tøj eller hår, det kan de faktisk godt lide.
Du kan smile og sige "hej" til ham, når I mødes i Klubben. I har jo været på koloni sammen, så I har jo mødt hinanden før.
Så kan du prøve at skaffe hans mobilnummer, og skrive til ham. Det kræver selvfølgelig noget mod, men jeg fornemmer, du er klar til at tage chancen. Du kan fortælle ham direkte, at du synes, han er sød. At det var super hyggeligt i Lalandia. Måske bliver han glad for din interesse, og måske bliver han nysgerrig, for at finde ud af mere om dig. 

Det er ikke til at vide, hvad der vil ske, men jeg synes, du skal springe ud i det. Jeg vil også råde dig til at blive ved med at være dig selv. Det er jo dig, han skal blive forelsket i, og ikke én, som du slet ikke er. Held og lykke med "projektet".

Mange kærlige hilsner BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat