Brev

Jeg bliver drillet med at jeg er følsom

Kan man Være Forelsket når man er 10 år

Pige, 10 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 10 år

Ja! Så kort kan jeg faktisk svare på dit spørgsmål. For man kan sagtens være forelsket, når man er 10 år.

At være forelsket kan være den dejligste følelse. Men det kan også være rigtig hårdt, fordi det kan være svært at tænke på andet. Forelskelse kan føles på mange måder. Måske får du en helt særlig fornemmelse i maven, når du ser eller tænker på den person, som du er forelsket i? Det kan også være, at du føler, at du ikke kan sige noget, når personen nærmer sig? Der er mange forskellige måder at opdage, at man er blevet forelsket. Hvordan mon det føles for dig?

Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om forelskelse og kærlighed på vores hjemmeside. Du kan se mere, hvis du trykker her.

Husk også, at det kan være rigtig rart at dele ens følelse med andre. Måske du har en god veninde, som du kan tale med? På den måde kan det måske være lidt lettere at at blive klogere på, hvorfor man er blevet forelsket og på, om man mon har lyst til at finde ud af, om den anden person også er forelsket i en..

Husk også, at du altid kan ringe til BørneTelefonen på 116111, hvis du har brug for det.

Kærlig hilsen
BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat