Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket i en der dobbelt så gammel

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16 år 

Tak for dit brev. Jeg kan godt forstå at du er forvirret over din lærers signaler, det ville jeg nok også være hvis det var mig. Da han jo siger en masse søde ting til dig og kontakter dig. Det at du er blevet forelsket eller måske fascineret af din lærer, er meget normalt. Det er der mange unge som oplever. 

Når det så er sagt så vil jeg fortælle dig, at det kan være strafbart for en lærer, at have noget at gøre med sine elever på den måde. Han kan blive fyret og komme for retten, hvis nogen opdager det. Nu ved jeg ikke hvilket land I bor i, så det kan være forskelligt hvad straffen er. 

Jeg tænker at det lyder som om, at din lærer i hvert fald synes, at du er sød, køn og alt det der. Men om han lægger mere i det, kan være svært at sige. Hvis han gør det, så er det måske ikke så velovervejet af ham, da han i bedste fald bare mister sit job. 

Det at der er så stor en alders forskel, kan give nogle problemer. Du skriver selv at du aldrig ville gå med til noget, du ikke har lyst til, det er godt at høre. Men der kan også være andre ting der kan gøre det svært. Han har måske nogle drømme om den nærmeste fremtid, som du ikke har. Måske har du også lyst til at opleve din ungdom, tage uddannelse osv. Det kan være svært, hvis man er to forskellige steder i livet. 

Jeg tror desværre, at det bedste vil være ikke at gøre mere ved det. For jeres begges skyld. Så mister han ikke sit job og I kan fortsætte jeres venskab og snakke, uden at sætte mere på spil. Når du er 18 år er du jo myndig og voksen, og kan derfor træffe beslutninger om et forhold med ham, hvis det stadig er aktuelt.

Det kan være hårdt at være forelsket i en man måske ikke kan blive kæreste med. Det oplever mange i løbet af livet og det kan være en ganske forfærdelig oplevelse. Det eneste der hjælper er tid, gode snakke med veninder/venner, hygge og at prøve at se lidt ud i fremtiden. Man kan således ikke tvinge sig selv til at komme videre eller tænke på personen. 
Nu er skolen snart slut, så det at du ikke skal se ham hver dag, kan måske hjælpe lidt på det. 

Mange tanker fra  BørneTelefonen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat