Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år. Tak for dit brev herind til, hvor du fortæller om dine følelser for en dreng, og fortæller om at du er i tvivl om, hvordan du skal komme i kontakt med ham. Det er nogle gange en rigtigt stor udfordring at finde mod til at tage kontakt en man er forelsket i. Måske kender du til sommerfugle i maven, jeg ved at mange har sådan en oplevelse. Hvis I går på samme skole eller måske oveni købet i samme klasse, møder I måske hinanden flere gange om dagen. Kan du prøve at få øjenkontakt med ham, måske give ham et sødt smil..? Alt efter hvordan han reagerer, er det så en mulighed at hilse på ham.. med et lille 'hej' eller et lille vink? Når dine veninder fortæller, at han kikker på dig, har du så tænkt over om det ikke er et tegn på, at han gerne vil i kontakt med dig..? Hvordan mon det vil være for ham, at skulle få kontakt med dig, hvis du sidder sammen med alle dine veninder…? Jeg tænker det vil kræve mere mod af ham, end hvis du hilser på ham når du er alene, mon ikk'…?Jeg ved ikke om du kender til vores tema om kærlighed på vores hjemmeside…? Det er et helt tema omkring forelskelse, og hvis du ser på linket er der en række scoretips - mon det er noget for dig?  http://www.bornsvilkar.dk/BorneTelefonen/Temaer/Sex-og-seksualitet/Vaerktojskassen/scoretips.aspx

Måske har du lyst til at vende dine følelser med en af rådgiverne på BørneTelefonen, så er du velkommen til at  ringe eller sms'e ind på 116111 - er det en mulighed for dig? Mange kærlige hilsner BørneTelefonen
 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat