Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg en stalker?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 18 år,

Først og fremmest tak for at dele dine tanker på Brevkassen. Du har skrevet et brev, hvor jeg fornemmer at du er meget reflekterende omkring dine tanker og følelser vedrørende din tidligere flirt.

Det lyder til, at du har oplevet en følelsesmæssig tilknytning til denne pige, som du stadig er nysgerrig omkring. Det er skønt, at du har oplevet disse stærke følelser, for det vidner om, at hun har rørt noget i dig, som får dig til at gøre nogle ting, som du ikke normalt ville gøre.

Her vil jeg gerne fortælle dig, at det er helt almindeligt. Rigtig mange oplever, at man gør skøre ting når man er forelsket. Og det er meget almindeligt, at man stadig finder sin tidligere flirt interessant efter et brud. Følelser og rationalitet hænger ikke altid sammen, og nogle gange tager det tid før, at man kan komme videre.

Jeg bliver faktisk nysgerrig på, om det mon er første gang at du oplever at være forelsket i en person? Og gad vide, om hun har nogen anelse om, hvordan du har det?

Det kan nemlig være enormt hårdt at gå rundt med nogle følelser alene. Især følelser, hvor man måske som du, ikke rigtig kan forklare, hvorfor man handler som man gør. Ofte hjælper det at sige sine tanker højt. Derfor tænker jeg på, om du mon har mulighed for at snakke med en god ven om dine følelser. Måske kan han genkende nogle af de følelser, som du sidder inde med. Hvad tænker du om den idé?

Du skriver, at du føler, at du har gjort noget forkert ved at gå forbi hendes hus eller tage i byen når hun har været afsted. Jeg tænker på, hvorfor du mon føler, at det er forkert? Kan det være fordi det har overskredet din egen personlige grænse, eller måske fordi du syntes at det har overskredet hendes grænse?

Uanset hvad, syntes jeg bestemt ikke at du skal have dårlig smag i munden. Du viser stor interesse for hende, og jeg fornemmer, at du ønsker, at hun skal lægge mærke til dig. Dog uden at du selv bevidst gør noget aktivt for det. Men jeg tror for din egen skyld, at du skal skrive til hende for at få afklaring på hendes følelser ift., hvordan du kan håndtere dine egne.

Du skriver faktisk i dit brev, at du burde skrive til hende, hvis du gerne vil sige noget. Det tænker jeg da er en enormt god idé! Jeg undrer mig over, hvorfor du mon ikke gør dette? Hvad holder dig mon tilbage?

Det er rigtig godt, at du tænker over dine handlinger, og mærker efter, hvordan du har det. Du evner også at udvise stor sympati for din tidligere flirt. Du skriver nemlig at du selvfølgelig vil respektere, hvis hun ”afviser” dig. Du lyder som en fyr der har hjertet på det rette sted. Derfor håber jeg, at du vil finde mod til at gøre noget ved din situation og kontakte pigen.

Jeg tror nemlig, at det vil hjælpe dig med at fjerne fokus på de negative tanker som du har. Tænk hvis hun gør rundt og føler ligesom dig.

Jeg håber, at du kan bruge mine råd og forslag. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116 111, hvis du ønsker at snakke eller chatte mere omkring dine følelser.

Med venlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat