Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Elsker min eks mere en min nye fyr

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Kærlighed kan være helt vildt fantastisk, men kærligheden kan også gøre en helt vildt forvirret. Ofte sker det, at man bliver forvirret, fordi man ikke kan styre sine følelser, ligesom du ikke kan lige nu.

Det lyder som om, at det var det rigtige at slå op med din ekskæreste dengang, da du ikke følte, at han behandlede dig, som du gerne ville behandles. Det lyder også som om, at du er god til at mærke efter, hvad du gerne vil have og ved hvad der er godt for dig. Det er en god ting at kunne.

Det lyder som om, at du er en omsorgsfuld pige, da du ikke ønsker at såre din kæreste. Jeg kan ikke svare dig på, om du skal slå op med din kæreste og gå efter din ekskæreste, men jeg tænker, at det kan være godt for dig at vende situationen om, og tænke om du havde lyst til at være kærester med en, der faktisk går rundt og er mere forelsket i en anden?

Ud fra dit brev lyder det som om, at det eneste der holder dig tilbage fra at slå op med din kæreste er, at du er i tvivl om din ekskæreste er forelsket i dig, ligesom du er i ham. Mon det er rigtigt forstået?

Du skriver, at dit hjerte siger, at du skal gå efter din ekskæreste, men din hjerne siger, at du skal komme videre. Hvad mon der gør, at din hjerne siger, at du skal komme videre? Jeg ved fra andre, at det kan være frygten for, at han ikke elsker dig på samme måde, som du elsker ham? Mon du kunne spørge ham om, han stadig har de følelser for dig, som han havde, da han kyssede dig til festen?

Selvom der er en chance for, at din ekskæreste ikke har de samme følelser for dig, så tænker jeg, at du skal mærke efter, hvad du føler, der vil gøre dig mest glad. Hvis du bliver mest glad af at være kærester med din ekskæreste, så skal du prøve at gå efter det, men hvis du mest tror, at han sårer dig igen og du ikke har en chance for at score ham, så skal du prøve at komme over ham.

Jeg håber, at du mærker efter hvad du synes føles mest rigtigt, og bliver glad for den beslutning.

Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke.

Mange tanker fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat