Brev

Hvor kan man møde piger mens man er under 18?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 17 år.

Du kan måske prøve at tænke over, hvilke interesser du har og om der er nogle foreninger rundt omkring i landet, der arrangere nogle events du kan tage til eller har et forum, man kan kommunikere med andre gennem, fx en facebookside eller en hjemmeside. På den måde kan du møde nye mennesker, du deler interesser med. Venskaber bliver ofte bygget op omkring nogle fælles interesser, fordi det er lettere at snakke sammen om noget begge parter kan lide.

Virker til du har nogle gode venner på gymnasiet. Måske nogle af dem har søstre/veninder og I så kan arrangere nogle hyggeting i mindre grupper. Måske lave en grill-aften, spilleaften eller måske tage en tur på stranden i sommervarmen?

Jeg tænker om du mon går til noget i din fritid? En sport eller noget andet der interesserer dig? Det er også en måde at danne nye venskaber/finde en sød pige. Ofte bliver der arrangeret ture eller hyggeaftener, hvor man kan lære hinanden lidt bedre at kende, måske var det en ide?

Nu er det jo snart sommerferie, så jeg vil da anbefale du undersøger, hvad der sker i den by, hvor du bor, eller hvor du skal på ferie. Måske er der en festival eller en gadefest? Og ellers kan det være hyggeligt med nogen venner at tage i en park og nyde solen. Der er også rig mulighed for at møde nogen søde piger, som man måske kan udvikle et venskab til eller måske et forhold?

I forhold til Tinder er det overfladisk, fordi det er en app, der bare skal føre folk sammen, men man kan jo uddybe i sin profiltekst, hvad det er man søger, og at man ikke søger one-night-stands. Tinder svarer jo lidt til at møde folk i byen, så det er slet ikke hver gang man rammer plet i forhold til den person man finder derinde, så det kræver nok en del forsøg. Men du har ret, det kan virke overfladisk, så du må mærke efter om det er noget for dig.

En ting jeg også kom til at tænke på, da jeg læste dit brev er at venskaber, og parforhold for den sags skyld, kræver tid for at udvikle sig. Det kan derfor godt tage mange måneder før man bliver helt fortrolig med et andet menneske og det gode dybe venskab er opbygget, så giv det tid. Du virker som en super sød fyr, så den rette pige/veninde skal nok dukke op.

Jeg håber du kan bruge mine råd.

Kærlig Hilsen Børnetelefonen.

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat