Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hejsa

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære T på 12 år

Mange tak for dit brev. Det er godt nok ikke nogen nem situation, du står i. Det lyder som om, der er mange ting, der fylder i dit liv lige nu. Hvor er det godt, at du alligevel har overskud til at skrive til os i BørneBrevkassen, jeg håber vi kan hjælpe dig til at komme lidt videre.

Først vil jeg sige, at jeg virkelig godt kan forstå dine frustrationer. Det er aldrig nemt, når man har det svært med sin mor. Men det er dejligt for dig, at du er kommet i en plejefamilie, hvor du har det godt. Det betyder meget, at man har gode mennesker omkring sig i hverdagen.

Du skriver i dit brev, at du nu endelig efter lang tid skal til psykolog. Det lyder som om, du har været meget igennem, så det er sikkert en god idé. Psykologen kan helt sikkert hjælpe dig med at få styr på alle de ting, der er sket i dit liv.

Du spørger efter nogle råd til, hvordan du skal klare situationen, når din mor kommer på besøg… Jeg tænker, at din plejemor skal hjælpe dig her… Kan hun ikke sørge for, at I måske kan sidde sammen og drikke en kop kakao eller noget, så du ikke skal være alene med din mor, hvis det er svært...? Det kan også være, at I skal tage ud, så I ikke bare sidder hjemme og kigger på hinanden, måske en gåtur kan løsne op for nogle af de spændinger, der er imellem jer…?

Hvis du har lyst til at snakke med en anonym voksen om de svære ting, du går igennem, så er du altid velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116 111.

De bedste ønsker BørneTelefonen

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Anbragt Andre der hjælper

De Anbragtes Vilkår

Netværksgrupper for nuværende og tidligere anbragte børn og unge
Læs mere

Ankestyrelsen

Er du fyldt 12 år, kan du klage over kommunens beslutning om dig.
Læs mere

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat