Gratis

anonymt

24/7

Brev

mit liv køre med 1000km i timen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er kun en der kan geare ned – det er dig selv. Jeg synes du skal vælge det der er vigtigt for dig selv. hvis det er at være konkurrencerytter så vælg det og tilrettelæg dit liv efter det. Vælg dine veninder fra rideskolen, skær ned på festerne og koncentrer dig om hesten. Jeg spiller selv håndbold på ret højt plan og har derfor valgt festliv og alkohol og kæreste fra. Jeg koncentrere mig om min sport og finder mine venner i håndboldklubben. Det er KUN DIG SELV der kan gøre din hverdag mindre stresset. Og fuck SoMe, det kan nemlig også stresse en.

  • håndboldpigen, Pige, 16 år

Hej
Jeg er dreng på 16 år
Som spiller fodbold.
Jeg er Elitespiller i en klub. Min træner har altid sagt til os at vi skal gøre hvad vi føler for. Jeg føler for fodbolden. Men det er stadigt meget forkert at skære venner og fritid fra. Man skal ligesom finde rutinen. Hverdag fodbold fredag og lørdag fri. Søndag træning. Og å starter ugen forfra. Jeg har en kærtser og jeg prøver altid at finde tiden til hende. Da hun også er en stor del af mit liv. Jeg elsker hende og synes det er forkert at skære hende fra på den der måde. Jeg lever med min gudmor og hun har fuld respekt for hvad jeg vil og hvad jeg gør med mit liv. Men altså ja SoMe er ikke noget jeg på den måde går op i. Men selvfølgelig har jeg Snapchat, Instagram Og vi må ikke glemme Tik Tok . Mit bedste råd kunne eneligt bare være at du skal gøre hvad du føler for. Kærlig Hilsen Alejandro

  • Alejandro, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat