Brev

Kan ikk’ mer..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder som en hård situtation du er i. Det skal nok blive bedre! Og jeg lover dig; han hader dig ikke. Han er nok bare ked af det over det der er sket.
Hvis jeg var dig ville jeg “tage mig sammen og glemme de fucked up piger”. Prøv at snakke med ham under fire øjne og forklar, at du ikke regner med det, men håber han kan tilgive dig og vil være venner.
Han er måske sur og skuffet, men han kan umuligt hade dig — det skal nok gå❤️

  • Um... jeg gør, hvad jeg kan, Pige, 15 år

halløj,

det virker som en ret messed up situation du er i, og jeg forstår godt at du er vred og forvirret. så var det ærgeligt det gik ud over din kæreste, – men hey, alt vrede kommer ud på en måde man ikke ville have at den kom ud på. det er vigtigt at du ved at det sker for alle mennesker.
giv ham tid og sig undskyld nå du tror han er kølet ned. du burde gøre det samme.
hvis han simpelthen ikke vil tale til dig, kan du måske sende ham et brev? du ved, et rigtig fint håndskrevet brev hvor du beskriver hvor meget han betyder for dig.
håber du kommer ud af den her væmmelige situation.

Kh Æble

  • Æble, Pige, 12 år

Jeg har det på samme måde. Man spørger sig selv, hvorfor man blev født. Mit råd er, at fortælle din lærer det, og gå over til de andre piger, i klassen, og forklare hvad der er sket. Virker det ikke, så gå over til de andre piger fra, din/dine parallel klasser. Bliver du venner med dem, kan det være at dine tidliger venner ser, at du har dået nye venner, og holder op! Kh, mig

  • Nej. Det gider jeg ikke, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat