Brev

Følgere på IG

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Insta er der jo ikke for at du skal føle du ikke har nok følgere du skal bare selv være glad for at du har de følgere som du har du er perfekt som du er men derfor har jeg et par tips få nogle du kender til at give dig sh så er der flere der ligger mærke til din profil og så kan du jo bare sige ja til dem du kender og nej til dem du ikke vil have det er også en god ide at poste billeder af de ting du intresere dig for det syntes jeg personligt selv er mere spændende håber det hjalp kh pige på 15

  • Anonym, Pige, 16 år

Hejjj:)
Det er altid godt at finde nogle der heller ikke har så mange følgere. Så kan man lave sådan en “small accounts supporting”-aftale med dem. Det virker nærmest altid. Så prøv at finde andre, som også kunne bruge lidt flere følgere. Ellers så fungerer “sh4sh” også fint. Det er bare vigtigt, at du husker at det kun handler om, at DU er tilfreds med dit antal følgere, og ikke om hvad andre tænker om det.

Jeg håber du finder en løsning og bliver glad for dit antal følger på et tidspunkt:))

  • Zebra, Pige, 13 år

Forstår ikke hvorfor du går op i det? Det er jo bare følgere? Men hvis det betyder så meget og du så gerne vil komme op på 100 følgere, så post nogle billeder og sådan:)

  • Anonym pige:), Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat