Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Følgere på IG

Hej allesammen, er en pige på 14.

Jeg er meget usikker på min Instagram for jeg føler ikke jeg har nok følgere. Har lidt over 80 eller noget.

Min bedste veninde blev mobbet på Instagram, og jeg valgte også at holde en pause, da jeg der synes det var en lorteapp. Men nu kom jeg tilbage på det for nylig og så jeg havde mistet nogle følgere osv.

jeg vil bare gerne ramme 100 følgere, så jeg glad. Nogle der har et tip?

Jeg vil helst have det er folk jeg “kender” mere eller mindre. Nogengange har jeg lyst til at spørge folk om vi skal have hinandens ig fx til fester, men synes det er pinligt jeg kun har 80 lige nu.

Jeg skal bare op på 100 og så ville jeg godt turde spørge folk, og så er det nemt derfra.

Tusind tak til alle der hjælper!

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Insta er der jo ikke for at du skal føle du ikke har nok følgere du skal bare selv være glad for at du har de følgere som du har du er perfekt som du er men derfor har jeg et par tips få nogle du kender til at give dig sh så er der flere der ligger mærke til din profil og så kan du jo bare sige ja til dem du kender og nej til dem du ikke vil have det er også en god ide at poste billeder af de ting du intresere dig for det syntes jeg personligt selv er mere spændende håber det hjalp kh pige på 15

  • Anonym, Pige, 16 år

Hejjj:)
Det er altid godt at finde nogle der heller ikke har så mange følgere. Så kan man lave sådan en “small accounts supporting”-aftale med dem. Det virker nærmest altid. Så prøv at finde andre, som også kunne bruge lidt flere følgere. Ellers så fungerer “sh4sh” også fint. Det er bare vigtigt, at du husker at det kun handler om, at DU er tilfreds med dit antal følgere, og ikke om hvad andre tænker om det.

Jeg håber du finder en løsning og bliver glad for dit antal følger på et tidspunkt:))

  • Zebra, Pige, 13 år

Forstår ikke hvorfor du går op i det? Det er jo bare følgere? Men hvis det betyder så meget og du så gerne vil komme op på 100 følgere, så post nogle billeder og sådan:)

  • Anonym pige:), Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat