Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skifte klasse!?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13.
Jeg har selv prøvet at få en ny klasse.
Jeg har altid været en stille pige, men det sidste år har jeg været mig selv i den nye klasse. Nogle gange er det godt at starte på en frisk, et sted hvor man ikke kender nogen. Din veninde og dig vil jo kunne ses i fritiden.

Mit bedste råd til dig er vær dig selv, vær ligeglad med andre!!!

  • Anonym, Pige, 14 år

Du skal bare tænke fuck dem når de kalde dig får en nørd, jeg er lige så meget værd. Og giv lige din klasse en chance (Hår selv prøvet det). Og kan godt se den er svær det med din vendine, skyldfølelse og alt det der…. så syntes du skulle tag og snakke med din vendine om det.

  • Anonym, Pige, 13 år

Du kan måske prøve at snakke med dine forældre og lærer om det kunne være en mulighed at flytte ind til din paralelklasse. Det er der nemlig en fra min årgang der har gjort, og det har hun fået det rigtig godt af.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat