Brev

iphones

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

spar op til at der kommer en ny version af iphone.
Og vær en af de første der køber den.

  • baby, baby, 8 år

Jeg har prøvet det samme, og jeg skulle skifte til en special skole for ikke at føle mig udenfor mere. Jeg blev mobbet og drillet med jeg havde en 4er, men vi havde ikke råd til en ny… Der hvor jeg er nu respektere de mig og vi er allesammen venner. 😛 😀

  • Dreng på 13, Dreng, 13 år

Jeg har en 4er og jeg føler også at mine veninder har nogle nyere telefoner end mig. Jeg ønsker mig en IPhone SE i fødselsdagsgave og tror også at jeg får den. Jeg har også en musical.ly profil og min veninde får tit 20 likes på 5 minutter men jeg kan få 20 likes på nogle uger.

  • celina_musen, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat