Brev

iphones

hej.

 

jeg har lige fået en iphone 5 men der er mange der får en 6er og jeg bliver ked af det fordi at jeg føler mig lavere end de andre fordi de har nyere ting.

 

får havde je en 4er og alle sagde bare “eejj har du kun en 4er??!!” og på et tidspunkt komme det jo også til at være sådan med 5ere!

jeg har ikke særlig godt selvværd på grund af sådan noget.

 

jeg lavede en bruger på musical.ly med 2 piger og nr de lavede en fik de 10 likes på 2 min og når jeg lavede en fik jeg ikke et like på 3 dage.

føler mig virkelig ikke som en af de andre.

 

føler hele tiden at de andre er bedre en mig. og at jeg er unormal. og jeg bliver hele tiden holdt udenfor.

og de venner som rent faktisk er ærlige siger at de andre bagtaler mig. jeg har det ikke godt og har ikke lyst til at gå i den klasse men jeg kan jo rigtig godt lide min lære!!!

 

med seriøst ikke hvad jeg skal gøre!!!

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

spar op til at der kommer en ny version af iphone.
Og vær en af de første der køber den.

  • baby, baby, 8 år

Jeg har prøvet det samme, og jeg skulle skifte til en special skole for ikke at føle mig udenfor mere. Jeg blev mobbet og drillet med jeg havde en 4er, men vi havde ikke råd til en ny… Der hvor jeg er nu respektere de mig og vi er allesammen venner. 😛 😀

  • Dreng på 13, Dreng, 13 år

Jeg har en 4er og jeg føler også at mine veninder har nogle nyere telefoner end mig. Jeg ønsker mig en IPhone SE i fødselsdagsgave og tror også at jeg får den. Jeg har også en musical.ly profil og min veninde får tit 20 likes på 5 minutter men jeg kan få 20 likes på nogle uger.

  • celina_musen, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat