Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Seksualitet bi eller hetro

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er fuldstændig normalt at være i tvivl, jeg har selv prøvet det. Jeg var sammen med en dreng, men begyndte at få følelser for en pige. Jeg har kæmpet både med min seksualitet og mit køn i over 2 år, og jeg er endelig tilfreds med mig selv. Du skal ikke føle dig tvunget til at finde ud af det endnu, du har mange år foran dig, og du ved det, når du gør. Der er folk, der vil støtte dig, og andre som gør det modsatte, men du skal ikke tage dig af dem. Jeg har gode venner, som kan lide mig, som jeg er. Og dem der støtter dig og kan lide dig, som du er, er dine rigtige venner.

  • Wolfie, Non-binær, 14 år

det kunne sagtens være at du er bi-curious, men det vil altid tage tid for at finde ud af det. det er jo for det meste kun dig der kan bedømme om du er, men selvfølgelig kan andre hjælpe. jeg tror at du har brug for mere tid, så du kan finde ud af det. jeg var også i tvivl, og det er helt normalt at være i tvivl. take your time!(:

  • håber det hjælper ^-^, Pige, 15 år

det er helt normalt ikke at være sikker på sit køn
jeg taler fra egen erfaring, nogle gange kan jeg stadig være i tvivl… men bare rolig det gør dig overhovedet ikke unormal og du skal sagtens finde ud af det. jeg ved der helt sikkert er et køn der passer til dig

  • Pusle, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat