Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Seksualitet bi eller hetro

Hej 🙂

jeg er en dreng på 15 år og har været igennem en lang periode hvor jeg har været forvirret over min seksualitet 🙂

en af mine spørgsmål er om det her med seksualitet er noget som alle går i gennem? Føler alle drenge jeg kender bare for dag 1 er 100 procent hetro.

Det anede er jeg har haft en periode hvor jeg onanerede meget til mænd og så blev jeg træt af det fordi jeg følte det ikke var noget jeg ville og det ikke var rigtigt for mig. Så jeg prøvede det til piger og min selvtillid blev meget støre! Jeg kunne komme til det og jeg følte det var rigtigt og fedt efter jeg gjorde det 🙂 har gjort det for 1-2 år nu men så begyndte jeg at få det svære med at onanere til piger…. tror måske at det blev mere en måde til sidst at skulle beviser over for mig selv at jeg var til piger så det blev meget stressende og ens…

så for en uge tids siden lod jeg mig selv gøre lige hvad jeg vil så jeg prøvede det til begge og kunne men det var forskelligt… til pige fik jeg en jaaa følelse men til mænd fik jeg det ubehageligt men kom hurtigere…. så det er meget forvirrende plus så hver eneste gang jeg har gjort det både til mænd og kvinder tænker jeg ja jeg er hetro men får lysten? Eller måske bliver jeg bare nysgerrig med at prøve igen og sådan bliver det ved med at stresse mig… mine forældre er også begyndt at kunne mærke det…

en ting er bare når jeg var 13 og under var jeg hele tiden forelsket i piger og syntes de var så flotte og var meget nysgerrig.. men efter blev alt forvirrende… sidste år var jeg forelsket, lun eller sexuelt tiltrukket til 2 piger men ikke i år. Mistede følelsen over sommerferien (der skete ikke noget i sommerferien).

Noget mærkeligt er at jeg næsten ikke længere tænder på virkelige mænd men mere hvis jeg læser en tegnet historie (yaoi). Men igen når jeg ser en nøgen mand er det bare sådan ja jeg har også en pik….? Og bøsse sex synes jeg endelig ikke er særlig tiltrækkende…. i hvert fald ikke noget jeg har løst til at gøre og lyden af en mand der blive bollet gør nogen gange at jeg mister lysten. så er det ked en pige meget bedre.

Ved ikke om de her ting kan havde påvirket noget men jeg har haft nogle ting som har givet mig meget stres i nogle perioder og så er jeg også meget sammen med piger og ikke drenge. har også lagt mærke til jeg kan se på en dreng og tænke wow han er pæn flottere end mig.

Hvis jeg tænker mig selv i en sexuel situation med en pige på min alder tror jeg ikke jeg vil kunne sige nej… ville være for tændt. Bliver helt flov over tanken.
Men hvis det var en dreng kan jeg ikke forstille det… eller måske lidt. Ved det ik…. i hvert fald ikke som noget jeg vil gøre igen og igen.

Er også meget ops på om jeg virker eller opføre mig piget… eller bøsset…

Er sikker på jeg ikke er bøsse fordi jeg har følt for mange ting til piger (som at tænde på piger, været forelsket, haft våde drømme med piger og har været sexuelt tiltrukket til nogen) for at sige jeg overhovedet ikke er til dem men om jeg kun er til piger eller er bi ved jeg ikke…

Håber at mit spørgsmål bliver set 🙂

tak fordi i gad at høre mit lange mærkelige brev hehe…

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Det er fuldstændig normalt at være i tvivl, jeg har selv prøvet det. Jeg var sammen med en dreng, men begyndte at få følelser for en pige. Jeg har kæmpet både med min seksualitet og mit køn i over 2 år, og jeg er endelig tilfreds med mig selv. Du skal ikke føle dig tvunget til at finde ud af det endnu, du har mange år foran dig, og du ved det, når du gør. Der er folk, der vil støtte dig, og andre som gør det modsatte, men du skal ikke tage dig af dem. Jeg har gode venner, som kan lide mig, som jeg er. Og dem der støtter dig og kan lide dig, som du er, er dine rigtige venner.

  • Wolfie, Non-binær, 14 år

det kunne sagtens være at du er bi-curious, men det vil altid tage tid for at finde ud af det. det er jo for det meste kun dig der kan bedømme om du er, men selvfølgelig kan andre hjælpe. jeg tror at du har brug for mere tid, så du kan finde ud af det. jeg var også i tvivl, og det er helt normalt at være i tvivl. take your time!(:

  • håber det hjælper ^-^, Pige, 15 år

det er helt normalt ikke at være sikker på sit køn
jeg taler fra egen erfaring, nogle gange kan jeg stadig være i tvivl… men bare rolig det gør dig overhovedet ikke unormal og du skal sagtens finde ud af det. jeg ved der helt sikkert er et køn der passer til dig

  • Pusle, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat