Brev

Tampon problem – hjælp!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg har næsten samme problem, men jeg ville alligevel forslå, at du stiller dig med det ene ben på toiletbrættet, og det andet på gulvet. Du skal bruge de tamponer, der hedder tampax, de er meget bedre end de andre synes jeg i hvert fald!
Nå, men du sætter så noget afslappende musik, en video eller også ingenting, det vigtigste er at du nu ikke føler dig stresset.
Du sætter den så hen til “indgangen” og lader den blive der, træk vejret, og slap heeeelt af, du skubber den nu lidt længere op, meget forsigtigt, og FØRST når du er klar, så slapper du heeeelt af osv. og så vil du opleve at du har klaret det til sidst! Men HUSK intet stress! Og tag dig god tid! 😉 du skal nok klare den!

Kh Julia

  • Julia, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat