Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tampon??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyy

Det er forskelligt fra person ril person, hvornår man føler sig klar til bruge tamponer. Nogen starter tideligt med at bruge dem, andre starter senere og nogen kommer slet ikke til at bruge tamponer.
Hvis du føler det er det rigtige så synes jeg du skal tage en snak med din mor, selvom det kan virke akavet er jeg sikker på hun vil forstå dig. Jeg synes bare du skal fortælle hende det som det er, ogs håber vi at hun forstår det.<33
Held og lykke knus

  • Palma, Pige, 16 år

Heeej. Er selv elleve år og fik min mens for tre uger siden. Min mor fandt (utrolig hurtigt) ud af det. Sig det du sig her “kan vi overvege noget andet?” Det er ik’ så svært. Tænkte det ville være rat at vide at du ikke er alene. Kh mig

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej
Jeg har nu haft mens i 3 år og det med bind kan godt være ubehageligt i starten men man vender sig til det ret hurtigt. Nu hvor du fik mens for 3 dage siden synes jeg at du skulle se om du kunne vende dig til bind og hvis du stadig ikke bryder dig om det synes jeg at du skulle snakke med din mor om tamponer fordi de kommer i mange forskellige størrelser hvor en menstruations kop er større.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat