Brev

Menstruation eller ej?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 13 år.
det er menstruation det brune er tørret blod, og det er altid brunt i starten og slutningen af ens menstruation. så tillykke du har fået menstruation!

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej pige på 13 år

Det kan sagens være at du har fået din første menstration. Den første gang man får der kan det godt være brunligt. Jeg syndes det kan være en god ide og købe en lille pakke bind så du ihvertfald har så er du ihvertfald også på den sikre jeg syndes også det kan være en god ide at snakke med din mor om det. Du kan også tage en kalendere og skrive røde prikker på for hver dag dit udflåd er brunligt så kan du se om det også skifter farve næsten måned på de samme dage ca.

Held og Lykke med det hele💓

  • Anonym

Hej pige,
Det er sikkert din menstruation!
Altså udflåd plejer slet ikke at kunne være så brunt, som menstruation!

  • 💗💗💗, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat