Brev

Menstruation

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg havde det på selv samme måde dengang jeg blev nød til at fortælle min far det. Og der for kanjeg godt se at det kan være enormt grænseoderskrivene at tale med din far om det, men du skal bare vide af fra dengang du blev født har han vist at du en dag ville få din menstruation. Jeg syntes du skal prøve at fortølle ham det og bede ham om hjælp til at få købt nogle tamponer, da det er en helt naturlig ting.

Held og lykke

  • Hjælper, Pige, 16 år

Hej pige på 13.😇
Du kan sagtens bade uden tampon i, hvis du ikke bløder så meget? Ved godt det kan være lidt grænseoverskridende at gøre det, da man måske har en angst for at man kommer til at bløde meget, og man se det i vandet. MEN DET KAN MAN IKKE.
Ellers hvis det var mig, så havde jeg bare sagt at jeg ikke har lyst, og jeg har glemt min badetøj.
Jeg håber du finder en løsning på det hele🙂

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej:)
Selvom man måske ikke snakker så meget med sin far om det, ved de godt, hvordan det er for piger at have menstruation. Din far har måske haft kærester, søstre eller bare veninder, der har fortalt ham om det. Så selvom det kan være mega akavet, kan du sagtens sige til din far, at det er derfor, du ikke vil i svømmehallen eller spørge om hjælp til at købe tamponer, hvis du vil.

Hvis du slet ikke har lyst til at snakke med din far om det, kan du altid sige, at du bare ikke har det så godt – det er jo heller ikke løgn!
Knus

  • M, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Chat
Chat