Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mens og forvirring

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14

Jeg kan godt du syndes der er lidt irrerterne at din mens ikke gider og komme. Men, tro mig den skal nok komme nogen får det som 9 årig og andre får det som 18 årig men, det lyder som om du er godt på vej i dine pupperteten.

I forhold til det og barber dig kan du måske starte samtalen ud med: mor jeg har tænkt på at barber mig på mine fx. Ben og arme fordi det irrerter mig og nu når det er sommer kan alle se dem og der er vildt irrerterne.

Held og Lykke med det hele

  • Pige på 13, Pige, 13 år

Mens kommer når den kommer man kan få den som 9 årig og man kan få den som 16 men vis du ikke har fået din mens når du er 17 ville jeg nok ligge snakke med min mor og måske ta til lægen

Angående det med at barbereben så ville jeg nok bare gøre det du er 14 altså det er meget normalt at barbere ben som 14 årig altså jeg begyndte at barbere ben som 11. Bare du husker af købe din ejen.

Held og lykke❤️

  • Ven, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er, se en video om emnet eller teste din viden om facts og myter i en quiz.

Du kan også lære at byde din første menstruation velkommen eller få gode råd til, hvordan du taler om den, hvad du kan gøre, hvis du har smerter eller hvis du bløder igennem.

Bliv klogere på, hvad andre piger oplever med deres menstruation, læs deres breve og tips eller giv dit eget tip videre.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat